Sedulinos al. 49, LT-31231 Visaginas/ Telefonas: +370 386 74642/ Įmonės kodas: 305629256/ El. paštas: edukacija@vivec.lt. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.
 
VŠĮ VISAGINO EDUKACIJŲ CENTRAS

2018-01-25 Įvyko antrasis projekto seminaras Visagino mieste

Parašyta 2018 Kovas 15, Ketvirtadienis 09:05

2018 m. sausio 25 d. buvo organizuojamas vienas iš „Be involved“ projekto seminaras Visagino kūrybos namuose. Projekto seminare dalyvavo jaunimo grupės iš : Jelgavos (Latvija), Klaipėdos, Daugpilio (Latvija), Visagino ir Panevėžio. Tikslinė projekto grupė – studentai ir abiturientai, jauni žmonės, turintys verslo idėją ir/arba norintys pradėti savo verslą bei naujų įmonių steigėjai.

Seminaro pradžioje sveikinimo žodį tarė ir trumpai pristatė verslo galimybes Visagine Visagino savivaldybės mero pavaduotoja Zinaida Tresnickaja, verso idėjomis dalinosi Visagino verslininkai: Jonas Parfionovas UAB „VPĮ“, Olga Polomošnova UAB „Visagino Monika“, Aleksej Savčenko UAB „Saleksas“ bei kiti. Jie dalinosi savo sėkmės istorijomis ir verslo paslaptimis.

Po pristatymų, verslininkai buvo paruošę savo rūpimus klausimus susijusius su jų įmonėmis ir pateikė tikslinėms grupėms. Grupėse apsitaręs jaunimas pristatė savo pasiūlymus tiems klausimams išspręsti bei pateikė naujų idėjų.

Tikimės, kad šis projektas atgaivins verslumo aplinką, skatins naujų įmonių ir darbo vietų kūrimąsi, taip sumažindamas nedarbą ir skatins ekonominę regionų plėtrą.

Šis straipsnis parengtas naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už šio straipsnio turinį atsako Visagino kūrybos namai. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad jis atspindi Europos Sąjungos nuomonę. Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis į Tatjana Kuraš, tatjana.kuras@vkn.lt. Daugiau informacijos apie Latvijos – Lietuvos bendradarbiavimo apibus sienos programą galima rasti www.latlit.eu ir www.europa.eu. Šis straipsnis parengtas naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už šio straipsnio turinį atsako Visagino kūrybos namai. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad jis atspindi Europos Sąjungos nuomonę. www.latlit.eu ir www.europa.eu. Projektą finansuoja 2014-2020 Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos programa.