Sedulinos al. 49, LT-31231 Visaginas/ Telefonas: +370 386 74642/ Įmonės kodas: 305629256/ El. paštas: edukacija@vivec.lt. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.
 
VŠĮ VISAGINO EDUKACIJŲ CENTRAS

2017-07-31 Pradedama vykdyti tarptautinio projekto anketavimą Utenos regiono tikslinei grupei sudaryti

Parašyta 2018 Kovas 15, Ketvirtadienis 09:01

2017 birželio ir liepos mėnesiais Visagino kūrybos namai kaip projekto partneris vykdo anketavimą Utenos regiono tikslinei grupei sudaryti. Šio anketavimo tikslas išnagrinėti Utenos regiono verslo pliusus ir minusus bei pateikti anketas pagrindiniams partneriams, kurie išnagrinės ir kurs „Be involved“ seminarus, verslo stimuliatorius, imituojančius verslą.

Daugiau informacijos apie Latvijos – Lietuvos bendradarbiavimo apibus sienos programą galima rasti www.latlit.eu ir www.europa.eu

Šis straipsnis parengtas naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už šio straipsnio turinį atsako Visagino kūrybos namai. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad jis atspindi Europos Sąjungos nuomonę. Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis į Tatjana Kuraš, tatjana.kuras@vkn.lt. Daugiau informacijos apie Latvijos – Lietuvos bendradarbiavimo apibus sienos programą galima rasti www.latlit.eu ir www.europa.eu. Šis straipsnis parengtas naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už šio straipsnio turinį atsako Visagino kūrybos namai. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad jis atspindi Europos Sąjungos nuomonę. www.latlit.eu ir www.europa.eu. Projektą finansuoja 2014-2020 Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos programa.