Sedulinos al. 49, LT-31231 Visaginas/ Telefonas: +370 386 74642/ Įmonės kodas: 305629256/ El. paštas: edukacija@vivec.lt. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.
 
VŠĮ VISAGINO EDUKACIJŲ CENTRAS

2019-04-25 Baigiamasis projekto partnerių susitikimas

Parašyta 2019 Balandis 26, Penktadienis 11:26

Š. m. balandžio 25 d. Jelgavoje susitikome su projekto partneriais paskutini kartą aptarti projekto rezultatus. Projekto baigiamajame pristatyme dalyvavo: Jelgavos, Klaipėdos, Daugpilio, Panevėžio, Visagino ir Ventspilio partnerių delegacijos. Susitikimo metu nagrinėjome, kuo prasmingos ir įdomios mokiniams buvo veiklos, kokias problemas reikėjo įveikti organizatoriams.

Užbaigę ,,ReforB“ projektą, vėl kūrėme planus, kaip pradėti kitus Europos Sąjungos projektus, kad mokiniai galėtų plėsti akiratį ir tenkinti pažinimo džiaugsmą, tobulintų savo komunikacinius gebėjimus.

Šis straipsnis parengtas naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už šio straipsnio turinį atsako Visagino kūrybos namai. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad jis atspindi Europos Sąjungos nuomonę. Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis į Tatjana Kuraš, tatjana.kuras@vkn.lt. Daugiau informacijos apie Latvijos – Lietuvos bendradarbiavimo apibus sienos programą galima rasti www.latlit.eu ir www.europa.eu. Šis straipsnis parengtas naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už šio straipsnio turinį atsako Visagino kūrybos namai. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad jis atspindi Europos Sąjungos nuomonę. www.latlit.eu ir www.europa.eu. Projektą finansuoja 2014-2020 Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos programa.