Sedulinos al. 49, LT-31231 Visaginas/ Telefonas: +370 386 74642/ Įmonės kodas: 305629256/ El. paštas: edukacija@vivec.lt. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.
 
VŠĮ VISAGINO EDUKACIJŲ CENTRAS

2018-11-27 „Be involved“ seminaras Daugpilyje

Parašyta 2018 Gruodis 11, Antradienis 13:19

Š. m. lapkričio 27 d. šeštasis ir jau paskutinysis „ReforB“ projekto rėmuose organizuotas „Be involved“ seminaras vyko jau daugiau nei devynis dešimtmečius gyvuojančiame Daugpilio universitete. Dalyviai iš šešių Lietuvos ir Latvijos regionų atvyko pasiklausyti plataus spektro prisistatymų, kuriais dalijosi tiek pradedantieji verslininkai, tiek jau daugelį metų sėkmingai veikiančių įmonių vadovai. Turiningai programai buvo dedikuotos keturios sesijos.

Šis straipsnis parengtas naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už šio straipsnio turinį atsako Visagino kūrybos namai. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad jis atspindi Europos Sąjungos nuomonę. Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis į Tatjana Kuraš, tatjana.kuras@vkn.lt. Daugiau informacijos apie Latvijos – Lietuvos bendradarbiavimo apibus sienos programą galima rasti www.latlit.eu ir www.europa.eu. Šis straipsnis parengtas naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už šio straipsnio turinį atsako Visagino kūrybos namai. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad jis atspindi Europos Sąjungos nuomonę. www.latlit.eu ir www.europa.eu. Projektą finansuoja 2014-2020 Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos programa.