Sedulinos al. 49, LT-31231 Visaginas/ Telefonas: +370 386 74642/ Įmonės kodas: 305629256/ El. paštas: edukacija@vivec.lt. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.
 
VŠĮ VISAGINO EDUKACIJŲ CENTRAS

2018-01-11 Verslo simuliacinio žaidimo pradžia

Parašyta 2018 Kovas 15, Ketvirtadienis 09:05

Tarptautinio projekto „Pasiruošęs verslui!“ (Ready for Business/ ReforB) partneriai ir jų suburtos komandos sausio 11 d. susitiko Klaipėdos mokslo ir technologijų parke išbandyti projekto rėmuose kuriamą verslo simuliacinį žaidimą.

Dalyviai renginio metu dirbo mišriose grupėse sudarytose iš 6 komandų po 6 dalyvius iš skirtingų miestų. Svečiais iš Jelgavos (Latvija), Ventspilio (Latvija), Daugpilio (Latvija), Klaipėdos, Panevėžio ir Visagino – sprendė pateiktas užduotis ir dalinosi savo įžvalgomis aptariant įvairias situacijas bei iššūkius, su kuriais susiduria verslas, siūlė galimus efektyviausius problemų sprendimus.

Po kiekvienos žaidymo dalies, dalyviai buvo vertinami, o žaidimui pasibaigus buvo išrinktos trys geriausiai įvertintos komandos bei komandų lyderiai ir dalyviai.

Šis straipsnis parengtas naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už šio straipsnio turinį atsako Visagino kūrybos namai. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad jis atspindi Europos Sąjungos nuomonę. Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis į Tatjana Kuraš, tatjana.kuras@vkn.lt. Daugiau informacijos apie Latvijos – Lietuvos bendradarbiavimo apibus sienos programą galima rasti www.latlit.eu ir www.europa.eu. Šis straipsnis parengtas naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už šio straipsnio turinį atsako Visagino kūrybos namai. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad jis atspindi Europos Sąjungos nuomonę. www.latlit.eu ir www.europa.eu. Projektą finansuoja 2014-2020 Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos programa.